TeknoSA İndirim Çadırı, Bursa Kent Meydanı AVM’de!

Herkes için Teknoloji felsefesi ile Türkiye’nin 81 ilindeki tüketicilere en yeni teknolojileri, en uygun fiyatlarla ulaştıran TeknoSA, teknoloji severler için Bursa Kent Meydanı AVM’de fırsat çadırı kurdu.

İndirim Çadırında Nokia Asha 302 cep telefonları 399 TL yerine 199 TL’ye, Microsoft MFC-00018 3000 Kablosuz Klavye ve Bluetrack Mouse çeşitleri 169TL yerine 109 TL’ye, Logitech 980-000431 Z506 Speakerları 269 TL yerine 129 TL’ye, Samsung P5110 Galaxy Tab 2 10.1” Tabletleri ise 899 TL yerine 299 TL’ye teknoloji tutkunlarıyla buluşturuluyor. Ayrıca beyaz eşya teşhir ürünlerini tercih edenler için %20'ye, küçük ev aletlerinde ve elektrik süpürgelerinde ise %50'ye varan indirim avantajları da fırsat çadırında. 

23 Eylül’e kadar Bursa Kent Meydanı AVM’de açık kalacak olan TeknoSA İndirim Çadırı’nda uygun fiyatlarla kaliteli ürünlere ulaşma hayali gerçek oluyor.

TEKNOSA Hakkında

TeknoSA İç ve Dış Ticaret A.Ş. teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu 3500 çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan TeknoSA, 81 ile yayılan mağazaları ile hizmet vermektedir. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri TeknoSA mağazalarını ve teknosa.com’u yılda 200 milyonu aşkın müşteri ziyaret etmektedir. TeknoSA, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (International Standardization Organization–ISO) tarafından oluşturulan kalite yönetim standardı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir. TeknoSA hakkında ayrıntılı bilgiye www.teknosa.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181