Türkiye'nin en büyük ofis projesi yükseliyor!
Göztepe E-5 üstünde 6 blok halinde inşa edilen Business İstanbul, tamamlandığında 150.000 metrekare ofis alanıyla Türkiye'nin en büyük, kentsel dönüşüm bölgesinin ise tek ofis projesi olarak Kadıköy'e büyük katma değer sağlamaya hazırlanıyor.

Haziran 2017'de tamamlanacak
İstanbul Kadıköy'de kent yaşamının en merkezi konumunda bulunan, yenilikçi mimari tasarımı ile öne çıkan ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasına konforlu ve verimli bir çalışma ortamı sunan Business İstanbul, Türkiye'nin en büyük A plus modern ofis projesi olmasıyla fark yaratıyor. 2017 Haziran ayında tamamlanacak olan Business İstanbul'un Anadolu Yakasına büyük katma değer sağlayacağı ve bölgenin değerini zirveye taşıyacağı belirtiliyor.

Göztepe E-5 üzerinde gerçekleştirilen büyük ölçekli kentsel dönüşüm projesinin tek ofis projesi olan Business İstanbul, İki adada altı blok olarak tasarlanıyor ve toplam 270 bin m² inşaat alanında 150 bin m² kiralanabilir alana sahip bulunuyor. Yüksek tavanlı, ferah çalışma ortamı sunan modern ofis katları "Shell&Core" tarzında tasarlanan Business İstanbul, dünyada yeni iş konseptleriyle zirveye ulaşan ofis modelini Türkiye'de iş dünyası ile buluşturuyor

Business İstanbul, kat kullanım kolaylığı da sağlayarak şirketlere tek katta 1.500 m²'ye kadar iş alanı sağlıyor. İstanbul Anadolu Yakasının dünya ticaret merkezi olma iddiasıyla fark yaratan Business İstanbul, global yatırımcıların Türkiye'de büyük ilgi gösterdiği projelerin başında geliyor. Projeyi geliştiren SVR Gayrimenkul Yatırım, 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda küresel yatırımcıların büyük ilgisini çeken Business İstanbul'un beş katının komple satışı fuarda gerçekleştirmiş bulunuyor. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181