Tokat'ta kanal çalışmaları hızla devam ediyor!
Tokat-Turhal eski Karayolunda ve Karşıyaka ile Altıyüzevler Mahallelerini birbirine bağlayan kanal kenarında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Eroğlu, yaptığı açıklamada; “Belediyemizce yapılan çalışmaları bizzat yerinde görüyor ve gözlemliyoruz. Biraz önce fidanlık mevkiinde yaklaşık 2 kilometrekarelik alanda şehrimizin hemen girişinde hem yol genişletme çalışmalarımızı yaptık. Hem de alt zemini hazırlayıp önümüzdeki günlerde oranın asfaltını yapacağız. Bunula beraber ikinci durak yerimiz Esentepe mahallemiz, mahallemizde kanalın hemen altında bulunan alanda Karşıyaka kanal kenarı düzenlememiz vardı. Bu kanal düzenlememizin de peyzajı bitmek üzere, asfaltlarını da bir taraftan yapıyoruz, üst tarafın asfaltlarını yaptık. Esentepe Mahallemize ait olan hemen altta kalan kesimi ile alakalı da mevcut asfaltı kaldırdık ve silindir ile burayı düzenledik. İnşallah zeminini oluşturduktan sonra da asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Böylece Karşıyaka kanal kenarı düzenleme çalışmamızın son safhasına girmiş olduk.

İnsanlarımız burada her anlamda güzel peyzajı ile yürüyüş ve bisiklet yolları ile son derece yeni asfaltı ile gece güzel ışıklandırmaları ile gezebileceği ve hoş vakit geçirebileceği bir yer haline bürünüyor. Son etapta bu çalışmaları da önümüzdeki günlerde anlattığım şekliyle tamamlayarak siz değerli Tokatlılarımızın hizmetine sunulmuş olacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Tokat Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181