Kanal Tokat Projesi'nde 'Rubberdum sistemi' denendi!
Yeşilırmak üzerinde uygulanan 10 Milyon 540 BinTL ’lik Kanal Tokat Projesinde Rubberdum sistemi monte edilerek ilk denemeleri yapıldı.

Rubberdum sistemi ile suyun ırmak yatağında tutulması sağlanacak ve olası acil durumlarda sensörler yardımı ile havası alınarak su geri bırakılacak. Atatürk Köprüsü ve Çedaş köprüsü arasında yapımı süren Kanal Tokat Projesi hakkında konuşan Av. Eyüp Eroğlu “Burada rubberdum sistemini ilk defa deniyoruz. Rubberdum sistemi monte edildi ve bu sistem sayesinde ırmakta bulunan su, ırmak yatağında daha uzun süre kalacak” diyen Eroğlu “Rubberdum sistemin şişirerek suyu ırmakta tutuyoruz. Olası tehlikelerde, acil durumlarda ise rubberdum sisteminin havasını alarak olası acil durumlarda suyu geri bırakabileceğiz” dedi.

Tokat Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181