Tokat Dedeli TOKİ Evleri fiyatları!
Tokat Merkez Dedeli 436 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Tokat Dedeli TOKİ Evleri fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Tokat Dedeli TOKİ Evleri fiyatları detayları şu şekilde;
TOKİ Tokat Dedeli fiyatları 3+1 için 242 bin 442 TL ila 270 bin 528 TL arasında değişiyor. Fiyat listesi için tıklayınız.
Tokat Dedeli TOKİ engelli konutları fiyatları 105 bin 863 TL ila 161 bin 103 TL arasında değişiyor. Fiyat listesi için tıklayınız.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Tokat Dedeli TOKİ satışları 17 Aralık 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 39 adet 3+1 orta gelir grubu konut ve 27 adet 2+1 engelli konutunun kurasız satışa sunulacağı projede yer alan engelli konutlarına sadece en az %40 Engelli Raporu olan vatandaşlar başvurabilecek. Projenin satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. Tokat şuberi tarafından yürütülecek.

Tokat Dedeli TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.
Tokat Dedeli TOKİ engelli konutları satış duyurusu için tıklayınız.

Tokat Dedeli TOKİ Evleri fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181