Tokat Niksar TOKİ kura tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Tokat Niksar TOKİ kura tarihi belli oldu.

Tokat Niksar TOKİ kura tarihi şu şekilde; Projede yer alan konutlara yeterli başvuru geldiği taktirde kura çekimi 17 Eylül 2018 tarihinde yapılacak.

Emekliler için satışa sunulan projede konutlar B1 tipi 2+1 nitelikli ve brüt 87,41 m2 ve net 66,6 m2 büyüklüğünde inşa ediliyor. Emeklilere özel 3+1 orta gelir grubu başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak. Toplamda 305 konutun kuralı satışa sunulacağı projede yer alan konutlara yeterli başvuru geldiği taktirde kura çekimi yapılacak.

Tokat Niksar TOKİ başvuru tarihi 27 Ağustos'ta başlayıp 07 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. 2+1 nitelikli 173 adet alt gelir grubu ve 3+1 nitelikli 132 adet orta gelir grubu konutun satışa sunulacağı projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş. Tokat ili şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Tokat Niksar TOKİ kura tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tokat Niksar TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Tokat Niksar TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181