Tokat TOKİ başvuruları 2018 ne zaman?
Tokat TOKİ başvuruları 2018 ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üreten TOKİ Tokat'ta konut inşa ediyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tokat'ta hayata geçirilen projelerin çalışmaları ve satışları hızla devam ediyor. 

Tokat TOKİ evlerinde Dedeli, Niksar ve Erbaa projelerinde başvurular devam ederken, Tokat Artova'da 1 konutun kurasız satışı sürüyor.

Tokat TOKİ başvuruları 2018 ne zaman sorusunun cevabı şu şekilde;

- Tokat Dedeli TOKİ başvuru tarihi 10 Eylül 2018 tarihinde başlayıp 21 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. Toplam 436 konut için başvurular T. Halk Bankası A.Ş. Tokat Şubelerine yapılacak.
- Tokat Niksar TOKİ başvuru tarihi 27 Ağustos'ta başlayıp 07 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. 2+1 nitelikli 173 adet alt gelir grubu ve emeklilere özel 3+1 nitelikli 132 adet orta gelir grubu konutun satışa sunulacağı projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş. Tokat ili şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.
- Tokat Erbaa TOKİ Evleri başvuru tarihi 27 Ağustos 2018 tarihinde başlayıp 31 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projede başvurular T. Halk Bankası AŞ. Sadece Temerküz Şube tarafından kabul edilecek.

Tokat TOKİ başvuruları 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Dedeli TOKİ kura sonuçları isim listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181