Diyarbakır TOKİ başvuru 2018
Diyarbakır Toki başvuru 2018 için istenen belgelerin hazırlanması ve başvuru şartlarının adaylar tarafından eksiksiz olarak sağlanması büyük önem taşımaktadır.  Bu kapsamda kuralı satışlarda veya alt gelir projelerinde, ikamet ya da nüfusa kayıtlı olma şartı aranmaktadır. Açık satışlarda ise, genel olarak ikamet ya da nüfusa kayıtlı olma şartı aranmamakta olup, projelerin durumlarına göre bu şartlar bazen uygulanabilmektedir.

Peki Diyarbakır Toki Başvuru 2018 şartları nelerdir ? Diyarbakır Toki başvurusu nereye yapılıyor ?

Toki tarafından açıklanan tüm satışlarda başvurular ilgili bankaya, satış duyurularında ilan edilen süreler içerisinde yapılabilmektedir. Ancak kuralı satışlarda ve/veya alt gelir projelerinde, başvuru sahibinin kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi bir gayrimenkulün olmaması gerekmektedir (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç).

Açık satışlarda ise, genel olarak bu şart aranmamakta olup, projelerin durumlarına göre bazen uygulanabilmektedir. İlgili projelerin satış duyurularında bu bilgiler detaylı olarak yer almaktadır.

Devam eden Diyarbakır Toki Projelerini takip etmek için; https://www.emlaksayfasi.com.tr/diyarbakir-toki-projeleri sayfamızı ziyaret edebilir ve projeler hakkında bilgi alabilirsiniz.

2018 Diyarbakır Toki Başvurusu ile ilgili gelişmeler ve haberler içinde sayfamızı takip edebilirsiniz.

Merve KURT / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ben yılmaz piçak engeliyim kayıtlat nezaman nasıl bilmiyorum sizden ricam bana birbilgi verinn 6 yıl önce

banner182

banner181