2018 TOKİ indirimi ne zaman?
2018 TOKİ indirimi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. ​Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından her yıl düzenlenen kampanyanın detayları belli oldu.

2018 TOKİ indirimi ne zaman sorusunun cevabı şu şekilde; TOKİ yüzde 20 indirim 2018 kampanyası bu gün (24 Nisan 2018) başlıyor.

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan yüzde 20 indirim kampanyası bu yıl 18 Mayıs 2018 tarihinde son bulacak. TOKİ erken ödeme 2018 kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatacak TOKi konutu sahipleri faydalanacak. Borcunun tamamını kapatamayacak kişiler ise borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

2018 TOKİ indirimi ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181