50 bin konut kura çekimi ne zaman?
120 ay yada 240 ay vade ile kira öder gibi ev sahibi olunabilecek olan 50 bin konut kura çekimi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

50 bin konut kura çekimi ne zaman sorusunun detayları şu şekilde;
Edinilen bilgiye göre kuraların Anadolu’da Mayıs'ta, İstanbul’da Temmuz'da çekilmesi planlanıyor. Kura tarihi belli olan projelerin detayları için tıklayınız.

Başvuruları 6 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayan Toki 50 bin sosyal konut projesi başvurusu 19 Nisan 2019 tarihinde sona erdi. Alt ve orta gelir grubuna yönelik Türkiye'nin farklı şehirlerinde konut üreten Toki sosyal konut 2019 başvuru kapsamında talep toplama işlemleri Ziraat Bankası ve Halk Bankası tarafından yürütüldü.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

50 bin konut kura çekimi ne zaman detaylarını sizler için derledik. 50 bin konut kura ne zaman ve toki 50 bin konut kuraları ne zaman çekilecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181