Başkan Otuzoğlu'ndan emeklilere TOKİ uyarısı!
Türk Emekli-Sen Eskişehir Şube Başkanı Alaattin Otuzoğlu, toplu konut projelerindeki konutların yüzde 25'inin emeklilere tahsil edilmesinin söz konusu olduğunu ifade etti. Allattin Otuzoğlu, bu amaçla TOKİ'nin bazı illerdeki sivil toplum kuruluşlarıyla protokol imzaladığını, ancak Eskişehir'de üzerinde anlaşılmış bir kurum olmadığının altını çizdi.

Şahsi başvuru oluyor

Otuzoğlu, Eskişehir'de bazı derneklerin TOKİ'den konut verecekleri gibi asılsız iddialarla üye topladıklarını ve iki yıllık aidatlarını da peşin olarak aldıklarını belirtti. Otuzoğlu, "TOKİ'ye emekliler şahsi başvuruda da bulunabilir. Buradan emeklilerimizi uyarıyoruz. TOKİ ile protokol yapmayan hiçbir kuruluşu TOKİ muhatap kabul etmemektedir" dedi.

Eskişehir Sakarya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181