Bozüyük TOKİ başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!
Bozüyük te yapımı tamamlanan 2.'inci etap TOKİ konutlarında 3/üncü etap konut satış başvuruları Pazartesi günü başlıyor. Halk Bankası Bozüyük Şubesine yapılacak olan başvurular Mart ayı sonuna kadar devam edecek. 3'üncü etap konut satışları kapsamında emekli vatandaşlara yönelik 197 adet 2+1 konut ve 82 adet 3+1 konutun satışı gerçekleştirilecek. 2+1 konutlara sadece başvurabilirken 3+1 konutlara ise şart aranmaksızın herkes başvuruda bulunabilecek. 

3. ETAP BAŞVURULARI BASUYOR

Emekli vatandaşlarda aranacak şartların
1- T.C. vatandaşı olması
2- Kendisi, eşi ve velayeti altında bulunan çocuklarının üzerine tapuda kayıtlı bir konutun bulunmaması ve daha önce TOKİ konutlarından bir konuta sahip olmaması ve TOKİ'den kredi almamış olması
3- İl nüfusuna kayıtlı olup en az bir yıldır ikamet ediyor olması
4-Hane halkı gelirinin en fazla 3 bin 200 TL olması gerektiği belirtildi.

Ayrıca eşlerden her ikisinin de emekli olması durumunda yalnızca birinin başvuruda bulunabileceği kaydedildi. Başvuru sayısı satışa çıkarılan konut sayısını geçerse konutların satışının kura ile yapılacağı, başvuru sayısının konut sayısını geçmediği takdirde ise başvuru sırasına göre konut seçiminin gerçekleştirileceği ifade edildi. Konut fiyatları ödeme seçeneklerine göre değişirken başvurular esnasında detaylı bilgiler banka şubesinden alınabilecek.

Bilecik Sakarya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181