Bursa Gürsu TOKİ konut başvuruları ne zaman bitiyor?

Bursa Gürsu Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bursa Gürsu Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 10 Ağustos- 30 Eylül 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

Başvuru sahiplerinden istenecek belgeler;
-Fotoğraflı nüfus cüzdanı (nüfus cüzdanının aslı kontrol edilerek bir adet fotokopisi),
-Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname, -Vatandaşlık kimlik ve vergi sicil numaraları. 

Konutlar “anahtar teslimli” olarak satışa sunulacak. Satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılacak. Bursa Gürsu TOKİ konut başvurularıaşvurular 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Bursa-Gürsu konut fiyatları için tıklayın



Gökçe ÜLKER/Emlaksayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hayrullah 8 yıl önce

ben 3 çocuğun var kendi evin yok banada bu ev olmasını osterdim

banner182

banner181