Çömlekçi kentsel dönüşümde ilk imza!
Kentsel dönüşüm etaplarında bugüne kadar 10 hak sahibi ile anlaşma sağlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleriyle görüşmelerin sürdüğünü ifade ederken, "Çömlekçi'de ikinci etaptayız. TOKİ burada büyük bir özveriye imza attı.

Birinci etapta mahkeme süreçlerinin çok uzaması nedeniyle, ikinci etaptaki hak sahiplerine birinci etapta mahkemelerin belirlediği kıymetlere eşdeğer kıymetler sunuluyor. Bağımsız değerlendirme şirketi tarafından birinci etap fiyatları mukayese edilerek değerlendirmeler neticesinde ikinci etaptaki hak sahiplerine kıymetleri takdim ediliyor. Mahkeme süreçleri yaşanmadan kamulaştırmaların tamamlanması isteniyor. Bölgedeki hak sahipleri kendilerine sunulan bu çözümü lütfen kullansınlar. Yoksa 'Çömlekçi'de birinci etap tamamlandı, gerisi öyle dursun' sonucu ortaya çıkar. Bu durumda zararı hak sahipleri görmüş olur" dedi. 

Günboyu Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181