Emekliye 210-220 TL taksit ile 240 ay vadeli TOKİ!
Toplu Konut İdaresinin amacının kurulduğu 1984 yılından bu yana konuta erişmekte zorlanan vatandaşları konut sahibi yapmak olduğunu belirten TOKİ  Başkanı Turan, “2002 yılından bugüne kadar 676 bin vatandaşımız Toplu Konut İdaresi tarafından konut sahibi yapılmış durumda” dedi.

Emeklilere %20 kota tanınıyor
Emekli vatandaşlara her bir projede yüzde 20 kota tanıdıklarını söyleyen TOKİ Başkanı M.Ergün Turan “Bazı vilayetlerimizde emekli vatandaşlarımız bir araya gelip dernekleri vasıtasıyla valiliklere oradan da doğrudan kurumumuza talepte bulunuyorlar. Bizde buna göre proje geliştiriyoruz. Ancak emekli vatandaşlarımız, emekli kartlarını gösterdiklerinde kendilerine ayırdığımız yüzde 25’lik kontenjanın avantajlarından faydalanabiliyor. Bunun için herhangi bir emekliler derneğine üye olunması zorunlu değil.” dedi.

Emekliye 210-220 tl taksitlerle 240 ay vade
Emeklilerin maddi anlamda kolaylık da sağlandığını belirten Turan, “Emekli vatandaşlarımızı Anadolu'nun birçok yerinde 210-220 TL gibi taksitlerle 240 ay vade ile iki artı bir daire sahibi yapmak için uğraşıyoruz.” diye ekledi.

Emekliler TOKİ başvurusu yaparken hangi belgeleri getirecek? İşte yanıtı...



Gökçe ÜLKER/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181