Halkbank'tan TOKİ konut kredilerine yüzde 0.80 faiz!
Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOKİ'nin duyurduğu indi rim kampanyası kapsamında Halkbank müşterileri, konut kredilerinde yüzde 0,80'den başlayan avantajlı fa iz oranlarından ya rarlanabilecek. Ayrıca bu kampanyada iş yeri kredileri için de finansman seçeneği sunuluyor. Konut kredisi kullanacak olan müşterilerine 1-24 ay için yüzde 0,80, 25-48 ay için yüzde 0,89,49-60 ay için yüzde 0,90 ve 61-120 ayiçinyüzde0,95gibifaiz oranları sunan Halkbank'ın indirim kampanyası ile TOKİ'ye borcu olanlar yüzde 20 indirime ek olarak 120 aya kadar taksit imkanına kavuşuyor.

Bütçeye göre taksit tutarı
Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, yüzde 20 TOKİ indiriminden yararlanmak isteyenler için kampanyanın önemli bir fırsat sunduğunu belirtti. Ünal, finansmana ilişkin şu bilgileri verdi: "Halkbank olarak tüketicimizin ihtiyaçlarını pusulamız haline getirdik ve ürün ve hizmetlerimizi bu vizyonla hazırlıyoruz. Halkımıza destek vermek en büyük önceliğimiz. Bu doğrultuda kampanya kapsamında sunduğumuz kredi seçenekleri ile müşterilerin tercihlerine göre ödeme planı oluşturabilmelerini, 120 ay vadeye kadar kredi kullanarak taksit tutarlarını bütçelerine göre ayarlayabilmelerini ve nihayetinde TOKİ'ye olan borçlarını yüzde 20 indirim ile ödeyebilmelerini sağlayacağız. Kampanyamızdan yararlanmak isteyen müşterüerimizi 22 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında Halkbank şubelerine bekliyoruz."

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181