Halkbank TOKİ iade!
Toki'ye başvuru yapan kişilerin merak ettiği Halkbank Toki iade detaylarını sizler için araştırdık.

Halkbank Toki iade detayları şu şekilde;
Toki konutları için yapılan kura töreni neticesinde de hak sahibi olamayanlara yatırdıkları başvuru bedeli geri veriliyor. Toki başvuru parasının iadesi kura töreninden sonra asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 iş günü sonrasında T.Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden yapılıyor.

Başvuru ücretlerinin geri alınabileceği tarihler projeden projeye değişiklik gösterebiliyor ve iade edileceği tarih kuralı satışa sunulan projenin satış duyurusunda beyan ediliyor.

Konut belirleme kurası ile konutu belli olan alıcılar Toki'nin belirleyeceği ve ilan edeceği tarihlerde ilgili bankanın idarece belirlenen şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacak. Toki kura sonrası işlemler arasında peşinat ödemesi de yer alıyor. 

Halkbank Toki iade detaylarını sizler için derledik. halk bankası toki para iadesi ve halkbank toki para iadesi ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181