TOKİ 100 bin konut başvuru e devlet!
81 ilde toplam 100 bin adet konutun inşa edileceği Toki 100 bin konut projesi başvuru e devlet detaylarını sizler için araştırdık.

100 bin sosyal konut projesi kapsamında e devletten toki başvurusu yapılabiliyor.Toki 100 bin konut projesi başvuru e devlet detayları şu şekilde;
Başvuru sahibi;
- E-devlet üzerinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hizmetleri arasında yer alan "Konut İşyeri Başvuru" hizmeti ile başvuru yapabilmektedir.
- Başvuru ekranında, bilgilendirme ve ilan metninde başvuru şartları ile ilgili bilgilendirme yer almaktadır.
- E-Devlet üzerinden yapılan başvurunun tamamlanması için ilgili banka tarafından SMS ile tarafınıza iletilen hesap numarasına Başvuru Bedeli'nin yatrılması gerekmektedir.
- Başvuru durumunuzu E-Devlet Başvuru Listesi ekranından takip edebilirsiniz.
- Internet Bankacılığı üzerinden gerçekleştirilecek başvuru bedeli ödemelerinde sahte SMS bilgilendirmesine karşı dikkatli olunması ve hesabın adınıza başvuru işlemi için açılmış hesap olduğundan emin olunması önemle duyurulur.

16 Aralık 2019 -15 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacak olan 100.000 sosyal konut başvuru e devlet sitesi için tıklayınız.

Kira öder gibi konut sahibi olunabilecek olan Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesinde yer alacak olan 2+1 konutlara başvuru için 500 TL başvuru bedeli ödenecekken, 3+1 dairelere başvuru için 1000 TL başvuru bedeli ödenecek.

2020 yılının ilk çeyreğinde çalışmaların başlaması beklenen Toki 100 bin sosyal konut başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Proje İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edilecek.

2+1 brüt 75 ila 85 metrekare ve 3+1 brüt 100 metrekare olarak inşa edilecek olan sosyal konut projesinde yer alan konutlara yüzde 10 peşinat vererek kalan tutarı aylık 849 TL'den başlayan taksitlerle 240 ay ödeyerek sahip olunabilecek.

Toki 100 bin sosyal konut başvuru şartları için tıklayınız.
Toki 100 bin konut inşa edilecek iller listesi için tıklayınız.

Toki 100 bin konut projesi başvuru e devlet detaylarını sizler için derledik. Toki 100 bin sosyal konut başvuru e devlet ve toki 100 bin konut e devlet başvuru ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181