TOKİ 133 konut ve 107 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 31 ilde 133 konut ile 21 ilde 107 iş yerini “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.


Açık artırma 17 Aralık 2020, Perşembe günü yapılacak. Saat 11.00’da konutlar için, saat 15.00’da iş yerleri için açık artırma yapılacak.

Açık artırmalar Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.

Alıcılar, Ankara, Adana, Aksaray, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bingöl, Bursa, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Hatay, Isparta, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun, Sivas, Sinop, Şanlıurfa, Trabzon, Tokat ve Uşak şehirlerinde satışa sunulan konutlara %25, peşin 120 ay vade ile sahip olabilecekler.

Ayrıca, Adana, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Konya, Niğde, Rize, Siirt, Trabzon ve Uşak şehirlerinde satışa sunulan iş yerleri %10, %25 peşin 120 ay vade ile alınabilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Ayrıntılı bilgilere www.toki.gov.tr ile www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181