TOKİ 186 işyeri ve 56 konutu bugün açık artırma ile satışa çıkarıyor!
Alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki tarafından 19 ilde 186 işyeri ve 15 ilde 56 konut bugün açık artırma ile satışa sunuluyor.

Toki açık artırma satışları 10 Aralık 2019 detayları şu şekilde;
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi Toki müzayede 2019 ile birlikte 19 ilde 186 iş yeri ile 15 ilde 56 adet konutun satışı yapılacak. 

Emlak Yönetim tarafından yapılacak olan Toki açık artırma satışları 10 Aralık 2019 Salı günü saat 11.00’de TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki Merkez Binası ve Van Erciş Hükümet Konağı’nda gerçekleştirilecek.  Açık artırmaya internetten üzerinden de (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.

İşyeri satılacak şehirler; Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Çankırı, Çorum, Düzce, İstanbul, Kırşehir, Kütahya, Manisa, Ordu, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon ve Van

Konut satılacak şehirler; Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Malatya, Manisa, Niğde, Tunceli

Toki açık artırma satış duyurusu için tıklayınız.
Toki açık artırma satışları listesi için tıklayınız.

Toki açık artırma satış 2019 ve toki müzayede açık artırma 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hikmet kocer 4 yıl önce

10 aralıkta yapılmış olan acık ihale sonuc listesini bulamıyorum bu listenin en kısa zamanda tarafıma vatsaptan atmanızı istiyorum saygılarımla

banner182

banner181