TOKİ 2016'nın ilk aylarında 21.413 konut ihalesi yaptı!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 81 ilde 3 bini aşkın şantiyede sosyal yaşam projesiyle dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar 708 bin konut ürettiklerini vurgulayan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Ocak ve Şubat aylarında yaklaşık 10 bin konutun ihalesini gerçekleştirdik" dedi. Mart ayı içerisinde de ihalelere devam etiklerini vurgulayan Turan, "2016 yılında her ay 5 bin konutun ihalesini yapacağız" dedi.

REKOR YILI OLABİLİR
Turan, 2016 yılında hedeflerinin 60 bin konut olarak belirlediklerini vurguladı. 2016 yılında rekora gittiklerim belirten Turan, "Bunun için çalışmalarımızı en üst seviye taşıdık. Her ay 5 bin konutu ihale ediyoruz." dedi. İlk 4 ayda ihale edilen konut sayısı: 21 bin 413. Turan, şu an itibari ile 32 ihalede 11 bin 127 konutun ihalesi yaptıklarını söyledi. İlk beş ay da 21 bin 413 konutun ihale tarihlerini aldıklarını aktaran Turan, "Aylık ortalama hedefimiz olan 5 bin konut ihalesini yakaladık" diye konuştu.

6 MİLY0N VATANDAŞA
Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda büyük bir kalkınma hamlesi içinde gelişimini sürdürdüğüne vurgu yapan Turan, "İdare olarak yoğun çaba gösteriyoruz. Hedefimiz, 2023 yılına kadar hiç koi nut sahibi olmamış 5,5. 6 milyon vatandaşımızı konut sahibi yapmak: Bu hedefimizi yakalamak için özveriyle çalışmalarımıza devaM ediyoruz" dedi.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181