TOKİ 2019 taksit ödemeleri ne zaman başlar?
Toki'den daire sahibi olan veya olacak vatandaşlar tarafından merak edilen Toki 2019 taksit ödemeleri ne zaman başlar sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Toki 2019 taksit ödemeleri ne zaman başlar sorusunun yanıtını sizler için derledik. İşte o çok merak edilen Toki taksit ödemeleri ne zaman başlar sorusunun yanıtı...

Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki'nin taksit ödeme tarihleri her proje için değişiklik gösteriyor. Bu kapsamda ödemeler projenin sözleşme imzalama tarihini takip eden aydan itibaren başlıyor. Her projenin sözleşme imzalama tarihi ve diğer tüm detayları satış duyurusunda yer alıyor.

TOKİ'den konut sahibi olan kişiler güncel Toki taksit ödeme detaylarını 'https://taksit.toki.gov.tr/' adresinden öğrenebildikleri gibi artık 'https://www.turkiye.gov.tr/toki-taksit-odeme-plani-sorgulama' adresinden de online takip edebilecek. Toki taksitleri nasıl ödenir sorusunun detaylı cevabı için tıklayınız.

Toki 2019 taksit ödemeleri ne zaman başlar sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki taksit ödemeleri ne zaman başlayacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki tasitleri sabitlenecek 2019 detayları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181