TOKİ 240 iş yeri ve 69 konutu yarın açık artırma ile satışa sunacak!
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki 240 iş yeri ile 69 konutu yarın açık artırma ile satışa sunacak.

240 adet işyeri ile 69 adet konut olmak üzere toplam 309 adet taşınmazın satışının yapılacağı Toki müzayede 2019 ile birlikte 22 ilde 240 iş yeri ile 11 ilde 69 adet konutun satışı yapılacak. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilecek olan Toki açık artırma satışları 20 Haziran 2019, Perşembe günü TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki Merkez Binası’nda ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.  Konutlar için saat 11.00’de, iş yerleri için saat 14.00’te yapılacak Açık arttırmaya internetten üzerinden de (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek..

Satışa sunulacak iş yerleri Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Hatay, İstanbul, Iğdır,  Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Muş, Samsun, Tekirdağ, Tokat, Trabzon ve Van şehirlerinde bulunurken, konutlar Adıyaman, Amasya, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, Hatay, Kayseri, Manisa, Sivas ve Şanlıurfa şehirlerinde bulunacak.

Toki açık artırma satış duyurusu için tıklayınız.
Toki açık artırma satışları listesi için tıklayınız.

Toki açık artırma satış 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181