TOKİ 25 ilde 198 adet arsayı satışa çıkaracak!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Mardin, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Tekirdağ illerinde toplam 3.783.198 m2 büyüklüğünde 198 adet arsayı satışa sundu.

Ayrıca Iğdır ve Konya illerinde yaklaşık 1.304.819 m² arsada 5 yıl süre ile kiralanacak.

Muhammen bedeli yaklaşık 1.090.732.183 TL olan arsaların satışı ve kiralanması “Açık Artırma” yöntemi ile yapılacak.

Müzayede 9 Temmuz 2020 tarihinde (Perşembe günü), saat 13:30’da Bilkent Otel Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) canlı yayında da teklif verilebilecek.

Arsaların nitelikleri şöyle; konut, ticaret, rekreasyon alanı, özel eğitim, sosyal ve kültürel tesis, tarım ve hayvancılık tesis alanı, eğitim, dini tesis, pazar, tarım ve çorak arsalar.

Satışa sunulan arsalardan bazılarının özellikleri:
- İstanbul Başakşehir İkitelli’de ticaret ve kapalı spor tesis alanı, Büyükçekmece’de plansız arsalar, Eyüpsultan’da konut ve yol alanları, Pendik’te konut alanları, Tuzla’da turizm, ticaret ve konut alanı nitelikli arsalar.
- Ankara Gölbaşı Virancık’ta konut, Sincan’da konut ve ticaret, Yenimahalle Yakacık’ta küçük sanayi sitesi ve konut alanı nitelikli arsalar.
- İzmir Aliağa’da konut alanları, Konya Karatay’da küçük sanayi alanları, Balıkesir’de ticaret alanları, Sakarya Karasu’da konut ve park alanları, Afyonkarahisar Çay ilçesinde, konut, sanayi, tarım ve hayvancılık tesis alanı nitelikteki arsalar.

Not: Satış Listesinin “Açıklamalar” bölümünde de bahsedildiği üzere, “Hmax: Serbest” olan taşınmazlar için Satış Şartnamesinin 36.maddesinin dikkatle incelenmesi gerekmektedir.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181