TOKİ 28 ilde 197 arsa satış listesi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Mersin, Nevşehir, Samsun, Sivas,  Şanlıurfa, Tekirdağ, Van ve Yalova illerinde toplam 2.039.042,64 m2büyüklüğünde 197 adet arsayı satışa sundu.

Muhammen bedeli yaklaşık 872 milyon TL olan arsalar “Açık Artırma” yöntemi ile satılacak. Arsaların nitelikleri şöyle; konut, turizm konut, ticaret, konut altı ticaret, sanayi, küçük sanayi, depolama, merkezi iş, çarşılar iş ve alışveriş merkezleri, özel kreş, özel eğitim, özel sağlık, özel ortaokul, konut dışı kentsel çalışma, sosyo-kültürel tesis, akaryakıt ve bakım istasyonu, kentsel servis, pazar + fuar + ortaokul + park, ağaçlandırma ve ticari rekreasyon imarlı arsalar.

Müzayede 3 Mayıs 2018 tarihinde (Perşembe günü), saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) canlı yayın yapılacak.

Satışa sunulan bazı arsalar;
İSTANBUL

Başakşehir Kayabaşı’nda özel eğitim, özel sağlık, İkitelli’de konut, konut dışı kentsel çalışma niteliğinde imarlı arsalar.

ANKARA
Çankaya’da konut, ticaret, Akyurt’ta sanayi ve depolama, Gölbaşı’nda konut, ticaret, Pursaklar’da konut, ticaret,Sincan’da konut, Yenimahalle’de konut, Kahramankazan’da konut, ticaret niteliğinde imarlı arsalar.

ELAZIĞ
Merkez’de özel eğitim, konut, ticaret niteliğinde imarlı arsalar.

ESKİŞEHİR
Odunpazarı’nda konut, merkezi iş niteliğinde imarlı arsalar.

GAZİANTEP
Şehitkamil’de konut ve kentsel servis alanları niteliğinde imarlı arsalar.

DENİZLİ
Pamukkale’de konut niteliğinde imarlı arsalar.

TEKİRDAĞ
Çorlu’da konut, ticaret, akaryakıt, Süleymanpaşa’da sanayi alanı niteliğinde imarlı arsalar.

MARDİN
Artuklu’da gelişme konut, ticaret, akaryakıt istasyonu niteliğinde imarlı arsalar.

Arsa satış listesi için tıklayınız.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181