TOKİ açık artırma satışları 17 Aralık 2020!

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi Toki açık artırma satışları 17 Aralık 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki açık artırma satışları 17 Aralık 2020 detayları şu şekilde;
Alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki müzayede 2020 ile birlikte 31 ilde 133 konut ile 21 ilde 107 adet konutun satışı yapılacak. Toki açık artırma satışları 17 Aralık 2020, Perşembe günü yapılacak. Saat 11.00’da konutlar için, saat 15.00’da iş yerleri için açık artırma yapılacak.

Açık artırmalar Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek..

İşyeri satılacak şehirler; Adana, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Konya, Niğde, Rize, Siirt, Trabzon ve Uşak

Konut satılacak şehirler; Ankara, Adana, Aksaray, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bingöl, Bursa, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Hatay, Isparta, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun, Sivas, Sinop, Şanlıurfa, Trabzon, Tokat ve Uşak

Toki açık artırma satış duyurusu için tıklayınız.
Toki açık artırma satışları listesi için tıklayınız.

Toki açık artırma satışları 17 Aralık 2020 detaylarını sizler için derledik. Toki açık artırma satış 2020 ve toki müzayede açık artırma 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181