TOKİ açık artırma satışları!
TOKİ açık artırma satışları ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Uygun fiyatlı konut üretimi ile dikkat çeken TOKİ Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimine ve satışına devam ediyor.

İşte TOKİ açık artırma satışları listesi;

TOKİ, 36 ilde 262 iş yeri ile 12 ilde 24 adet konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sunacak. Alıcılar Afyonkarahisar, Amasya, Antalya, Adana, Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Muğla, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Uşak, şehirlerinde satışa sunulan iş yerlerine  %10, %25, %50 peşin 12, 24, 60, 120,180 ay vade ile sahip olabilecekler. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Ağrı, Amasya, Ankara, Bitlis, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Nevşehir, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Van, Yalova ve Yozgat illerinde toplam 1.114.187,98 m2 büyüklüğünde 108 adet arsayı satışa sundu. Detaylı bilgi için tıklayınız.

TOKİ açık artırma satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181