TOKİ açık satış listesi Eylül 2021!

Alt ve orta gelir grubuna yönelik uygun fiyatlı konut üreten Toki açık satış listesi Eylül 2021 detaylarını sizler için araştırdık. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) orta ve alt gelir grubu vatandaşları kolaylıkla ev sahibi yapıyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik gösteriyor ve açık satışta olduğu tarihler TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

​TOKİ Türkiye'nin bir çok şehrinde konut projesi üretimi yapıyor ve hayata geçirilen konut projeleri ile binlerce vatandaş ev sahibi olma fırsatı yakalıyor. Bu kapsamda bizde sizler için illere göre toki satışları 2021 detaylarını derledik.

Toki açık satış listesi Eylül 2021 şu şekilde;

Toki açık satış listesi Eylül 2021 detaylarını sizler için derledik. toki konutları açık satış listesi 2021 ve toki açık satış 2021 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181