TOKİ arsa müzayedesi 2018!
TOKİ arsa müzayedesi 2018 detaylarını sizler için araştırdık. 26 ilde bulunan toplam 108 adet arsanın müzayedesi 19 Temmuz'da gerçekleştirilecekç

TOKİ arsa müzayedesi 2018 detayları şu şekilde; 19 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan müzayede saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) canlı yayın yapılacak.

Toplam 1.114.187,98 metrekare büyüklüğünde olan 108 adet arsanın nitelikleri şu şekilde; konut, ticaret, konut altı ticaret, ticari rekreasyon, küçük sanayi, merkezi iş, özel kreş, özel eğitim, özel sağlık, özel ortaokul, rehabilitasyon merkezi, konut dışı kentsel çalışma, akaryakıt ve bakım istasyonu, pazar + fuar + ortaokul + park imarlı arsalar

TOKİ'nin müzayede ile satışını gerçekleştireceği arsaları Ağrı, Amasya, Ankara, Bitlis, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Nevşehir, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Van, Yalova ve Yozgat illerinde yer alıyor.

TOKİ arsa müzayedesi 2018 satış şartnamesi için tıklayınız.

TOKİ arsa satış listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181