TOKİ arsa satışı bugün yapılacak!
Toplam 153 adet arsanın satılacağı Toki arsa satışı bugün yapılacak.

Toki arsa satışı detayları şu şekilde;
Emlak Yönetim tarafından yapılacak olan Toki arsa müzayedesi 2019 kapsamında 18 Haziran tarihinde (Salı günü), saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) canlı yayın yapılacak.

Başkanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'na ait olan toplam 1.469.262 metrekare büyüklüğünde 153 adet arsalar Afyonkarahisar, Ankara, Antalya,  Balıkesir, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karabük, Kocaeli, Manisa, Niğde, Samsun ve Yozgat illerinde bulunuyor.

Toki satılık arsa 2019 ihaleleri satış şartnamesi için tıklayınız.
TOKİ satılık arsa listesi 18 Haziran 2019 için tıklayınız.

Toki arsa satışı detaylarını sizler için derledik. Toki arsa satışı 2019 ile ilgili gelişmleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181