TOKİ Başkanı resmi olarak Ömer Bulut oldu!
Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda Toki Başkanı resmi olarak Ömer Bulut oldu.

1 Nisan 2019 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi kapsamında Toki Başkanlığı görevini vekaleten sürdüren Ömer Bulut resmi olarak başlanlık görevine atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı karar ile bu tarihten itibaren yeni Toki başkanı Ömer Bulut görevini sürdürecek.

Resmi Gazete ilanı için tıklayınız.

Toki Başkanı Ömer Bulut kimdir?
Evli ve 2 çocuk babası olan Ömer Bulut 1968 yılı Trabzon doğumludur. 1994 ODTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Ömer Bulut, 1995-2001 yılları arasında İller Bankası Erzurum ve Ankara Müdürlüklerinde mühendis olarak görev yaptı.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İdaresi'nde, 2005-2006 yılları arasında Uzmanlık, 2006-2011 yılları arasında Daire Başkanlığı yapan Bulut, Temmuz 2011'den Aralık 2018 tarihine kadar Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı. Aralık 2018'de vekaleten Toki Başkanı olan Ömer Bulut 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren resmi olarak başkanlık görevine atandı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181