TOKİ başvuru formu nereye teslim edilir?
TOKİ başvuru formu nereye teslim edilir sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Uygun fiyatlı ürettiği konutlar ile dikkat çeken TOKİ halihazırda devam eden projelerin yanı sıra yeni başlayacağı projelerin de ihalelerini yapmaya devam ediyor.

Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. TOKİ başvuru sırasında başvuru formu ve gerekli bazı evraklar isteniyor.

TOKİ başvuru formu nereye teslim edilir sorusunun cevabı şu şekilde; Alt gelir grubu başvuru formu bilgilerinden yer alan bilgiye göre başvuruda bulunacak kişlerin başvuru formunu doldurduktan sonra ilgili ilin valilik, kaymakamlık yada belediyesine teslim etmeleri gerekiyor.

Başvuru formunun yanı sıra başvuruda bulunacak kişilerin aşağıda sıralanan belgeleri de yanlarında bulundurmaları gerekmekte.

 BAŞVURU FORMU İLE BİRLİKTE   ..............................VALİLİK/KAYMAKAMLIK/BELEDİYESİNE TESLİM EDİLECEK BELGELER:

1.     Nüfus Cüzdanı bilgileri ve fotokopisi ile Nüfus Müdürlüğünden onaylı Vukuatlı nüfus kaydı,
2.     T.C. Vatandaşlık Numarası,
3.     İkametgah ilmühaberi (................... ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet ettiğine dair veya il nufusuna kayıtlı ise nüfus cüzdanı fotokopisi yeterli olacaktır.),
4.     Başvuru sahibinin adına ve ikametgah ilmühaberinde yer alan adresine göre düzenlenmiş bir adet fatura (son 3 aya ait doğalgaz, elektrik, su, telefon,cep telefonu vs.) fotokopisini, (Başvuru sahibinin adına kayıtlı fatura bulunmaması durumunda, başvuru sahibinin eşinin, çocuklarının, annesinin ve/veya babasının adına ikametgah ilmühaberi adresine göre düzenlenmiş fatura da kabul edilecektir.)
5.     Hane halkı gelirinin en fazla net ¨3.200 olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,
6.     Başvuru Bedeli dekont fotokopisi.

TOKİ başvuru formu nereye teslim edilir sorusunun cevabını sizler için derledik TOKİ başvuru formu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181