TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları. Yarın son gün!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bilecik Bozüyük'de 106 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. Bloklardaki doluluk oranına göre diğer bloklarında satışa sunulacağı programda konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor ve Temerküz Şube Bilecik Bozüyük Şubesi olarak belirlenmiş durumda.

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların 1 Temmuz'da başlayan başvuruları yarın yani 30 Eylül 2015 tarihinde son buluyor.

C tipi, 3+1 daire planında 106,31 m2 büyüklüğe sahip 106 Adet dairenin bulunduğu projede 104.014 TL ile 129.445 Tl arasında fiyatlandırmalar ile ev sahibi olabilirsiniz. Ayrıca 96 aydan 120 aya kadar vade seçenekleride bulunmakta. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181