TOKİ borç sorgulama 2018!
TOKİ borç sorgulama 2018 ile ilgili merak edilenleri sizler için araştırdık. TOKİ'den ev alan kişiler de borçlarını öderken kaç taksit kaldığını merak ediyor. Uygun fiyatlı konut üretimi ile ev arayanların ilk tercihleri arasında yer alan TOKİ konutların ödemelerini taksitlere bölüyor.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üreten TOKİ borç sorgulama 2018 işlemi "taksit.toki.gov.tr" adresinden online olarak rahatlıkla yapılabilmektedir. T.C Kimlik Numarası veya Vergi Numarası girilecek tek tuş ile yapılabilen sorgulama işlemi sadece Halkbank ve Ziraat bankası aracılığı ile satışı gerçekleştirilen konutlar için yapılabiliyor.

Ara ödeme yaparak konut taksit tutarlarımı düşürme imkanı var mıdır, konutumun geri ödemelerini geciktirirsem sıkıntı yaşar mıyım, borcumu tamamen kapatabilir miyim ve taksit ödemelerini dondurabilir miyim gibi soruların detaylı cevabının da bulunduğu TOKİ online taksit sorgulama sitesinden merak edilen soruların yanılarına kolaylıkla ulaşmak mümkün kılınıyor.

TOKİ borç sorgulama 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181