TOKİ borcu nasıl ödenir?
TOKİ borcu nasıl ödenir sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ uygun fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri ile ev sahibi yapıyor. TOKİ'den konut alan kişiler Toki taksit ödemeleri nasıl yapılır sorusunun cevabını merak ediyor.

TOKİ borcu nasıl ödenir sorusunun cevabı şu şekilde; TOKİ ödemeleri konut alan kişilerinde vadesiz hesabında bakiye yeterli olduğu taktirde otomatik olarak gerçekleştiriliyor. TOKİ taksitleri T.C. kimlik veya hesap numarasıyla tüm şubelerden öğrenilebildiği gibi ödemeler de bu şekilde yapılabiliyor.

Ayrıca TOKİ taksit ödemesi internet üzerinden de online olarak gerçekleştiriliyor. İkamet ettiği şehir dışındaki başka bir şehirden TOKİ konutu satın alan bir kişi, internet hesabına "TOKİ İşlemleri" tanımlamasını yaptırarak internet hesabı üzerinden havale yoluyla Ziraat Bankası TOKİ konut ödemeyi yapabiliyor.

TOKİ borcu nasıl ödenir sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Toki taksit ödeme sistemi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181