TOKİ Bursa Hamitler konut başvuruları!

Bursa Hamitler 1. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut mevcut haliyle; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Bursa Hamitler 1. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülürken ve Temerküz Şube olarak Bursa Fevzipaşa Şubesi belirlendi. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 14 Eylül- 30 Ekim 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Satış Detayları!
4+1, 149,8 net meterekareye sahip konutun satış bedeli kdv hariç 327.367,00 TL olarak belirlenerek, 240 aya kadar vade imkanı bulunmakta.

Satış Duyurusu için tıklayın.

TOKİ Bursa Hamitler Alt Gelir Grubu Satış Detayları!
2+1, 83,07 metrekare brüt büyüklükteki konutun satış bedeli 107.783,00 Tl olarak belirlenirken, 180 ay vade imkanı bulunmakta.

Satış Duyurusu için tıklayın.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181