TOKİ canlı çekiliş!
TOKİ canlı çekiliş yayını devam ediyor. TOKİ tarafından gerçekleştirilen toki kayaşehir kura canlı yayın izlemek için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir 2018 başvurularının tamamlanmasıyla birlikte tüm alıcıların konut sahibi olmak için merakla beklediği kura çekilişi devam ediyor. Çekilişe katılamayanlar toki kayaşehir kura canlı yayın ile çekilişi canlı olarak izleyebiliyorlar.

TOKİ kura sonuçları isim listesini belirleyecek olan kura töreni 25 Nisan 2018 Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde saat 10:00’da başladı. TOKİ canlı çekiliş yayını linkine yukarıdan ulaşabilirsiniz.

Kayaşehir toki 2018 başvuruları sonucunda inşa edilecek 605 konuta 16 bin 946 başvuru gelmişti. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin  yer aldığı kayaşehir toki evlerinde 1+1 dairelere 1.403, 2+1 dairelere 10 bin 211, 3+1 dairelere 4 bin 77 ve 41 dairelere 555 başvurunun yapıldığı açıklanmıştı.

Kura çekimi sonrası konut sahibi olamayan vatandaşlara başvuru bedellerinin 2 Mayıs'ta ödenmeye başlayacağı TOKİ canlı çekiliş sonuçlarını canlı yayın linkinden takip edebilirsiniz.

TOKİ Kayaşehir çekiliş sonuçları ile ilgili TOKİ kura sonuçları isim listesine ilerleyen saatlerde EmlakSayfası.com.tr'den ulaşabilirisiniz.

Kayaşehir TOKİ sözleşme tarihi için tıklayınız.

Kayaşehir TOKİ ​satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181