TOKİ'den 23 ilde 105 arsa satışı için ihale tarihi; 8 Kasım!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Iğdır, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Yozgat’ta toplam 872.274,37 metrekare büyüklüğüne sahip 105 adet arsa (konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi otel, özel ilköğretim ve ortaöğretim niteliğinde) toplamda yaklaşık 715 milyon TL muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sundu. İstanbul Başakşehir’de ise 6 adet dükkan toplamda yaklaşık 113 bin TL + KDV (yıllık) muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemiyle kiraya verilecek.

Müzayede 8 Kasım 2016 tarihinde, saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve İstanbul Halkalı’daki hizmet binasında yapılacak.

Ankara’da küçük sanayi sitesi alanları
Ankara, Yenimahalle Yakacık’ta, küçük sanayi sitesi ve depolama alanı niteliğindeki 47 adet parsel %25 peşin 60 ay vade ile satışa sunulacak.

Antalya’da ticaret ve turizm alanı
Antalya Muratpaşa Bahçelievler’de 40.000 metrekarelik, ticaret ve turizm alanı niteliğindeki taşınmaz, %25 peşin 12 ay vade ile satışa sunulacak.

İzmir’de toplu işyeri, ticaret, akaryakıt+LPG ve servis istasyonu ile otopark alanı
İzmir Bornova Doğanlar’da 135.750 metrekarelik,  toplu işyeri, ticaret, Belediye Hizmet Alanı, akaryakıt+LPG ve servis istasyonu ile otopark alanı nitelikli taşınmaz %50 peşin 6 ay vade ile satışa sunulacak.


Satış listesi için tıklayınız.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181