TOKİ'den 235 TL taksitle ev 2018!
TOKİ'den 235 TL taksitle ev 2018 detaylarını sizler için araştırdık. Kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunan TOKİ birçok ilde konutlarının kuralı ve kurasız satışlarını gerçekleştiriyor. Dar ve orta gelirli kesime yönelik konut üreten TOKİ'de uygun fiyatlı konutların satışları devam ediyor. Bu sene özellikle dar gelirli vatandaşlara yönelik konut üretimi yapan TOKİ her bütçeye uygun ürettiği konutlarda 20 yıla kadar vade seçenekleri sunuyor.

Türkiye'nin dört bir yanında konut inşa eden TOKİ konut alıcılarına cazip ödeme seçenekleri ve düşük taksit imkanları sunuyor. Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından satışları gerçekleştirilen TOKİ konutları 1+1, 2+1, 3+1 gibi çeşitli daire tiplerinde inşa ediliyor. 8 bin 62 dairenin satışta olduğu TOKİ'de satılık daire fiyatları da 55 bin 681 liradan başlıyor. Peşinatın 10 bin liradan başladığı TOKİ'de dar gelirliler ev sahibi olmak için şu şartları yerni getirmeliler; başvuru yapan kişinin kendisi, eş ve velayeti altındaki çocukları üzerine kayıtlı evi olmayacak ve ev alınacak ilde 1 yıl ikamet şartı da bulunuyor.

İşte TOKİ'den 235 TL taksitle ev 2018 listesi;



TOKİ'den 235 TL taksitle ev 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181