TOKİ'den Ankara'da 80 bin liraya ev!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye'nin 34 ilinde 180 işyeri, 5 ilinde 25 konut ve 3 ilinde 10 arsa satacak. Taşınmazlar, TURYAP'IN 7 Nisan'da düzenleyeceği açık artırma ile satılacak. Ankara Bilkent'te yapılacak müzayede de iş yeri ve konuüar yalnızca vadeli, arsalar ise peşin olarak sahiplerini bulacak. İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, Denizli ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 34 üde 180 iş yeri; Ankara, istanbul, Adana, Konya ve Tokat'ta 26 konut; İstanbul, Adana ve Samsun'da 10 arsa satılacak.

İstanbul'da neler var?
İstanbul'da Başakşehir Kayaşehir 19. bölgede 15, Gaziosmanpaşa'da 2 ve Çatalca'da 1 iş yeri 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. Fatih Sulukule'de ise 4 konutun satışı yapılacak. Ankara'da Kuzey Ankara projesinde yer alan 16 konut, 80 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunulacak. Eryaman 10. etapta 3 konut ile Yenimahalle Yukarıyurtçu'da (Eskişehir Yolu Turkuaz Vadisi) spor salonu da açık artırma ile satılacak taşınmazlar arasında. Şanlıurfa Viranşehir hastane karşısında bulunan 50 dükkan ve Merkez Maşuk'ta yer alan 3 dükkan 115 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkacak. Adana'nın Kozan ilçesinde 3, Seyhan ilçesinde 4 olmak üzere toplam 7 işyeri 40 bin liradan, Ağrı Merkez'de 15 dükkan 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

ARSALAR NEREDE?
İkisi İstanbul'da, yedisi Adana'da ve biri Samsun'da olmak üzere toplam 10 arsa yatırımcıya sunulacak. Taşınmazlar arasında İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de 1 özel ilköğretim tesis alanı ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanı, Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Akkuyu'da 5 konut alanı hissesi ile Seyhan üçesine bağlı Şakirpaşa'da 1 Akaryakıt-Lpg istasyonu ile 1 ticaret alanı olmak üzere toplam 7 arsa; Samsun'un Canik ilçesine bağlı Hacismail'de de 1 ticaret alanı bulunuyor.

6 Nisan son gün!
Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler müzayedeye katılabilecek. Kontenjan sınırı da yok. Müzayedeye İstanbul'dan katılmak isteyenler için Turyap'ın Şişli Plaza'da bulunan müzayede salonundan eş zamanlı gerçekleşecek. Türkiye'nin her yerinden internet üzerinden teklif vermek isteyenler de Turyap'ın internet adresinden 6 Nisan akşamına kadar kayıt yaptırmak şartıyla açık artırmaya katılabilecek.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181