TOKİ'den her ay 5 bin konut!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 81 ilde 3 bini aşkın şantiyede sosyal yaşam projesi ile dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar 708 bin konut ürettiklerini vurgulayan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Ocak ve şubat aylarında yaklaşık 10 bin konutun ihalesini gerçekleştirdik" dedi. Mart ayı içerisinde de konut ihalelerine hedefleri doğrultusunda devam etiklerini vurgulayan Turan, "2016 yılında her ay 5 bin konutun ihalesini yapacağız" diye konuştu.

2023 hedefleri doğrultusunda sağlıktan eğitime, alt yapı yatırımlarından sanayiye, büyük bir kalkınma hamlesi içinde gelişimini sürdürdüğüne vurgu yapan Turan, "İnsanımızın en temel gereksinimi olan barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla ülkemizin dört bir yanında yeni yerleşim alanları kuruyor; onlarca konut projesini hayata geçiriyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda idare olarak yoğun çaba gösteriyoruz. Hedefimiz, 2023 yılına kadar hiç konut sahibi olmamış 5.5-6 milyon vatandaşımızı konut sahibi yapmaktır. Bu hedefimizi yakalamak için özveri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181