TOKİ Doğu'daki konutların teslimlerine yılbaşında başlayacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkam Ergün Turan, bazı incelemelerde bulunmak üzere geldiği Eskişehir'de, Türkiye'nin dört bir yanında stat inşa ettiklerini anımsatarak, son 4 yılda 19 stat yaptıklarını söyledi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde terör nedeniyle zarar gören, yıkılan konutların yerine konut inşa etmeye başladıklarını hatırlatan Turan, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığımız ortak protokol çerçevesinde bütün bölgede rezerv konut inşaatlarına başladık. Yılbaşından sonra belli bölgelerde teslimlere de başlayacağız" dedi. Türkiye'deki 81 kentin 54'ünde aktif 180 küsur alanda kentsel dönüşüm faaliyeti yürüttüklerini anlatan Turan, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde alanda daha da aktif olacaklarını söyledi.

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181