TOKİ dükkan satışları 2018!
Uygun fiyatlı konut ve işyeri üretimi yapan TOKİ dükkan satışı 2018 ile ilgili detayları sizler için araştırdık. TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu dükkanların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor.

TOKİ dükkan satışı 2018 listesi şu şekilde;

- Şanlıurfa Merkez'de inşa edilen Şanlıurfa Eski Sanayi TOKİ projesi kapsamında yer alan 236 adet işyeri açık artırma ile satılacak. Emlak Yönetim tarafından satışın yapılacağı açık artırma 27 Eylül 2018 tarihinde saat 14:00'da GAP Tarımsal Eğitim Merkezi Halalile / Şanlıurfa'da yapılacak.

- Adana Yüreğir Kışla Projesinde 1 işyeri, Bitlis Merkez 302 Konut Projesinde 11 işyeri, Kayseri Bünyan Büyüktuzhisar Projesinde 4 işyeri, Konya Meram Gödene 804 Konut Projesinde 9 işyeri ve Şanlıurfa Viranşehir Projesinde 11 işyeri olmak üzere toplam 36 adet işyerinin satışları 28 Eylül 2018 tarihine kadar T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılacak.

- Ordu Altınordu Kamyon Garajı Projesinde inşa edilen 21 adet işyeri 28 Eylül 2018 tarihine kadar T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılacak.

TOKİ dükkan satışı 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181