TOKİ engelli başvuru tarihi 2019!
50 bin konutun inşa edileceği sosyal konut projesi kapsamında yer alan Toki engelli başvuru tarhi 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki engelli başvuru tarhi 2019 detayları şu şekilde;
Düşük ve orta gelirli vatandaşlara yönelik üretilecek olan engelli toki başvuru tarihleri 2019 detayları belli oldu. Başvurularının 8 Nisan - 12 Nisan tarihleri arasında toplanacağı toki engelli başvuru tarihleri 2019 kapsamında toki 50 bin konut talep toplama projelerinde illere göre başvuru tarihleri değişiklik gösterebilmekte.

50 bin sosyal konut projesi kapsamında toki engelli başvuru 2019 kapsamında talep toplama işlemleri Ziraat Bankası ve Halk Bankası tarafından yürütülecek. Toki 50 bin konut engelli başvuru belgeleri detayları şu şekilde;
- Kimlik Fotokopisi,
- Engelli kişiler, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edecek

2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Toki 50 bin sosyal konut projesi ile 120 ay yada 240 ay vade ile kira öder gibi ev sahibi olunabilecek.

Toki 50 bin konut başvuru formu için tıklayınız.
Toki 50 bin konut fiyatları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Toki engelli başvuru tarhi 2019 detaylarını sizler için araştırdık. Toki engelli başvuruları ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181