TOKİ geri ödemeleri ne zaman?
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki geri ödemeleri ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Farklı şehirlerde konut üretimine devam eden Toki konutlarının kimini kuralı kimini kurasız satışa çıkarıyor. Satışa çıkardığı kuralı konutlar için başvuru toplayan Toki kuraya katılmak isteyen kişilerden başvuru için belirlediği mültarda başvuru ücreti topluyor.

Toki geri ödemeleri ne zaman sorusunun detayları şu şekilde;
Toki konutları için yapılan kura töreni neticesinde de hak sahibi olamayanlara yatırdıkları başvuru bedeli iade ediliyor. Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 iş günü sonrasında T.Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilabiliyor.

Bu başvuru ücretlerinin geri alınabileceği tarihler projeden projeye değişiklik gösterebiliyor ve iade edileceği tarih kuralı satışa sunulan projenin satış duyurusunda yer alıyor.

Ayrıca başvuru bedellerinin geri ödendiği diğer durumlar şu şekilde;
- Başvuru bedelini ödeyip belli gerekçeler neticesinden vazgeçilmesi durumunda ücret iade ediliyor. Hakların iptak edildiği bu sebep doğrultusunda para iadesi talep örgütlenmesi çerçevesindeki uygulamalarda ihale işlemleri talebe göre başlatılacağı için başvuruda bulunduktan sonra vazgeçenlere ödenmiyor.
- Projeye yeteri kadar kişinin talep göstermemesi veya zorlayıcı bazı sebeplerden dolayı projenin yapılamayacağı durumlarda da başvuru ücreti geri iade ediliyor.

Toki geri ödemeleri ne zaman sorusunun detaylarını sizler için derledik. toki kurada çıkmayanlara geri ödeme ne zaman ve toki geri ödeme takvimi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181