TOKİ ikinci indirim kampanyası 2020 19 Kasım'da sona erecek!

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki ikinci indirim kampanyası 2020 19 Kasım tarihinde sona erecek.

Bu yıl ikinci kez başlatılan Toki ikinci indirim kampanyası 2020 21 Ekim 2020 tarihinde başlayıp 19 Kasım 2020 tarihinde son bulacak. 19 Kasım 2020 tarihinden sonra yapılacak olan borç kapatma işlemlerinde ise bu indirim uygulanmayacak. 

6 Mayıs 2020 tarihinde başlatılan bu yılki ilk toki indirim kampanyası ise 19 Haziran 2020 tarihinde sona erdi. Toki'den konut ve işyeri sahibi olan ve borç ödemesi devam eden kişilerin yakından takip ettiği kampanya ile borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen kişiler yüzde 20 indirimden faydalanacak. Bu kampanya ile borcunun tamamını kapatamayanlarda borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapacakları peşin ödemelerde aynı indirimden yararlanabilecek.

TOKİ ikinci indirim kampanyasından şu özellikleri taşıyan kişiler yararlanabilecek;
Toki'nin indirim kampanyası kapsamındaki projelerindeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibariyle TOKİ'ye aidat ve herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. Bu kampanyaya satışları 2019 yılı haziran ayının sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksitleri en geç 2019 yılı haziran ayı sonu itibarıyla başlayan konut ve iş yerleri alıcıları dahil olabilecek.

Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler bu kampanyaya dahil edilmedi. Ayrıca kampanyadan yararlanmak isteyenler Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanma hakkına sahip olabilecek.


Toki ikinci indirim kampanyası 2020 detaylarını sizler için derledik. Toki 2020 ikinci indirim kampanyası ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181