TOKİ indirim kampanyası 2019 Eylül bugün başlıyor!
18 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek olan Toki indirim kampanyası 2019 Eylül bugün başlıyor.

Toki indirim kampanyası 2019 Eylül detayları şu şekilde;
Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan toki borcu erken kapatma eylül 2019 kampanyasının başlaması için sayılı gün kaldı. TOKİ'den konut ve işyeri sahibi olan ve halihazırda borcu devam eden kişilerin sabırsızlıkla beklediği kampanya bu yıl 2. kez 23 Eylül 2019 tarihi itibariyle başlayacak.

Yüzde 22 indirimin uygulanacağı kampanya borcunun tamamını kapatacak kişilerin yanı sıra borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmayacak şekilde eşin ödeme yapacak kişileri de kapsayacak.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan toki borcu peşin ödeme 2019 eylül kampanyası 2018 yılı Haziran ayının 30. gününe kadar vadeli olarak idareden konut ve iş yeri satın almış olup, geri ödeme taksitleri en geç 30 Haziran 2018’den önce başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları faydalanacak. İndirim kampanyasına vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmedi.

Toki peşin ödeme indirimi 2019 eylül banka kredileri için tıklayınız.

Toki indirim kampanyası 2019 Eylül detaylarını sizler için derledik. Toki indirim kampanyası eylül 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181