TOKİ indirim kampanyası 2019 Eylül şartları!
Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki indirim kampanyası 2019 Eylül şartları detaylarını sizler için araştırdık.

Toki indirim kampanyası 2019 Eylül şartları belli oldu. İşte Toki kampanyası 2019 şartları ...

Toki ikinci indirim 2019 kampanyasından 2018 yılı Haziran ayının 30. gününe kadar vadeli olarak idareden konut ve iş yeri satın almış olup, geri ödeme taksitleri en geç 30 Haziran 2018’den önce başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları faydalanacak. İndirim kampanyasına vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmedi. İndirim uygulaması kapsamında olan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibariyle TOKİ'ye aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor.

Toki'den ev sahibi olan vatandaşlar tarafından merakla beklenen ​Toki indirim kampanyası 2019 23 Eylül tarihinde başlayacak. Vatandaşlar tarafından oldukça merak edilen kampanya için başvurular 23 Eylül'de başlayıp 18 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek. 

Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 22 indirim uygulanacak. Ayrıca borcunun tamamını kapatamayacak kişilerde borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapacakları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanacabilecek. 

Toki indirim kampanyası 2019 Eylül şartları detayları sizler için derledik. Toki indirim kampanyası 2019 şartları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181