TOKİ indirim kampanyası 2022 başvuruları devam ediyor!

Toki'den ev sahibi olan vatandaşlar tarafından merakla beklenen Toki indirim kampanyası 2022 başvuruları devam ediyor.

Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 22 indirim uygulanacak. Peki Toki indirim kampanyası 2022 başvuruları nereye yapılacak, başvuruları ne zamana kadar sürecek? İşte Toki peşin ödeme indirimi 2022 ne zaman sorusunun detayları...

Vatandaşlar tarafından oldukça merak edilen Toki erken ödeme indirimi 2022 için başvurular 22 Mart 2022'de başladı ve 19 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek. Borcunun tamamını kapatamayacak kişilerde borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapacakları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanacabilecek. Ayrıca arsa alıcılarına ise yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.

Toki'nin indirim kampanyası kapsamındaki projelerindeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibariyle TOKİ'ye aidat ve herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. Kampanyaya taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmedi. Kampanyadan TOKİ tarafından satışları 2020 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri en geç 2020 yılı sonu itibarıyla başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları yararlanabiliyor. Ayrıca Toki'nin indirim kampanyasından geri ödeme taksitleri 2021 yılı Eylül ayının 30’uncu gününe kadar başlamış olan arsa alıcıları faydalanabilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecekler.

Toki indirim kampanyası 2022 detaylarını sizler için derledik. Toki borç kapama indirimi 2022 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181