TOKİ İstanbul, Aksaray, Bolu ve Diyarbakır'da sanayi sitelerinin yapımına devam ediyor!
Kayseri ve Bursa’da inşa ettikleri sanayi sitesi projeleri istihdama ve bölgesel gelişime katkı sunduklarını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, İstanbul, Aksaray, Bolu ve Diyarbakır’daki modern sanayi sitelerinin yapımının hızla devam ettiğini belirtti. İnşasına başlanan yeni sanayi siteleriyle küçük ve orta ölçekli esnafın modern ticaret alanlarında iş yapmalarını sağlayacaklarını belirten Turan, “Sosyal konut üretiminin yanı sıra konut dışı alanlarda da yatırım projelerimize devam ediyoruz. Türkiye’nin birçok yerinde modern sanayi siteleri inşa ediyoruz” dedi. 

228 İŞYERİ BULUNUYOR 
Turan “Bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi'ni yaklaşık iki milyon metrekarelik alanda inşa ettik. Kayseri- Kocasinan’da Kayseri Mobilyacılar Sitesi’ni inşa ettik. Şu anda birçok sanayi sitesi projemiz hızla devam ediyor. Yeni şehirler kurarken planlı şekilde küçük ve orta ölçekli esnafın modern ticaret alanlarında iş yapmaları için yeni sanayi siteleri planlıyoruz. İnşa ettiğimiz modern dükkânlar ve KOBİ’lere sağladığımız imkanlar ile esnaf ve sanatkarlara destek veriyoruz” açıklamasında bulundu. 

Diyarbakır’da 4500 kişiye iş
Diyarbakır-Elazığ karayolu üzerinde yapımına başlanan Diyarbakır 4. Oto Tamirciler ve Küçük Sanayi Sitesi Projesi ile 4 bin 500 kişinin istihdam edileceğini belirten Turan, “810 iş yeri kapasitesine sahip olacak modern bir oto sanayi projemizde 620’si 150 metrekare ve 190’ı 300 metrekare büyüklükte iki tip iş yeri bulunuyor” dedi. 

Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181